SEVNUO JE BRUSHALTER! Poznata teniserka izvela STRIPTIZ pred celim stadionom! Odluka SUDIJE bila je NEUMOLJIVA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVNUO JE BRUSHALTER! Poznata teniserka izvela STRIPTIZ pred celim stadionom! Odluka SUDIJE bila je NEUMOLJIVA! (VIDEO)

Ne piše joj se dobro.

Neće po dobrom pamtiti Aliz Korne učešće na ovogodišnjem US Openu. Francuska teniserka poražena je od Britanke Džoane Konte sa 0:2, ali potez koji je izvela pred publikom na stadionu i danas se prepričava.

NOLE OTKRIO POSLE TRI SATA PAKLA U NJUJORKU: Marton i ja smo bili GOLI u kadi (VIDEO)

SOČAN POLJUBAC, LAGANA MUZIKA I JOŠ NEŠTO: Evo kako su Nole i Jelena PROSLAVILI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu u Njujorku (VIDEO)

Cornet( info - @nicklester , @BenRothenberg,@ymanojkumar)(🎥Eurosport) pic.twitter.com/RlfQT3t77a

— doublefault28 (@doublefault28) August 28, 2018

US OPEN: Krajinović predao, grčevi i vrućina jači

Pogledajte rezultate

US OPEN: Đoković jači od bola i vrućine, preko Mađara do drugog kola

US Open Statement on Change of Attire Policy pic.twitter.com/Kt7EcuPz1S

— US Open Tennis (@usopen) August 29, 2018

US OPEN: Sandgren ubedljiv protiv Troickog

Francuskinja se posle pauze, koja je uvedena na Flešing Medouzu zbog velike vrućine, vratila na teren, ali sa naopačke okrenutom majicom.

Kada je shvatila šta je učinila, Korne se skinula pred navijačima i izazvala oduševljenje kod muškog dela publike. Striptiz je trajao desetak sekundi, da bi sudija u stolici Kristijan Rask kaznio Francuskinju zbog nesportskog ponašanja, tačnije, "kršenja etičkog koda" i pokazivanja brushaltera.

Alize Cornet came back to court after 10 minute heat break. Had her fresh shirt on back to front. Changed at back of court. Got a code violation. Unsportsmanlike conduct..... 😳

But the men can change shirts on court. https://t.co/sCN4KDXYTb

— judy murray (@JudyMurray) August 28, 2018

U odbranu Aliz Korne prva je stala majka nekadašnjeg vladara ATP Tura Endija Mareja. Osula je Džudi Marej drvlje i kamenje po sudiji, uz obrazloženje da su teniseri nebrojeno puta skidali se do pojasa goli na sred meča i nikada nisu bili kažnjavani.

Stigao je i odgovor Džudi od strane čelnika US Opena. U njemu se kaže da je igračima/igračicama dozvoljeno presvlačenje samo dok sede u stolici, tokom pravljenja pauza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.