Izvor: RTS, 03.Okt.2022, 18:40

Rubljov zaustavio Đerea u Astani

Srpski teniser Laslo Đere završio je nastup na turniru u Kazashtanu, pošto je u prvom kolu izgubio od Rusa Andreja Rubljova 2:0 u setovima (6:4, 6:3).
Ruski teniser je bez većih problema, za 71 minut igre, pobedio srpskog predstavnika u Astani.

Rubljov je u oba seta napravio po jedan brejk, što mu je bilo dovoljno da na kraju upiše treći trijumf u isto toliko međusobnih susreta sa Đereom ove sezone.
Naredni rival Rubljovu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Žižen Žang, koji je u tri seta posle preokreta savladao Aslana Karaceva.
U Astanu je doputovao i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji se u prvom kolu sastaje sa Kristijanom Garinom, a taj duel na programu je u utorak.
Đoković bi trijumfom u Astani obezbedio plasman na Završni turnir sezone, koji će biti odigran od 13. do 20. novembra u Torinu.
ATP turnir u Astani igra se za nagradni fond od 2.054.825 dolara.  
 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.