Nadal ljut: Publika iz nekih zemalja ne razume tenis, misle da je fudbal

Izvor: B92, 12.Jan.2020, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal ljut: Publika iz nekih zemalja ne razume tenis, misle da je fudbal

Rafael Nadal je doživeo poraz u meču od Novaka Đokovića u finalu ATP kupa u Sidneju, 6:2, 7:6 (4).

Bio je to njegov 29. poraz od srpskog tenisera, posle kojeg je Srbija stigla do izjednačenja u borbi za veliki pehar.

Nadal je posle meča odlučio da ipak ne igra u dublu, veruje se da je u pitanju nedostatak energije jer je igrao duge mečeve proteklih dana, ali smetalo mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nešto.

I tokom meča se žalio na povike sa tribina, a posle meča je rekao šta mu je na srcu.

"Iskreno, mislim da je publika bila fantastična svakog dana, ali nekada ljudi iz nekih zemalja ne razumeju kako tenis funkcioniše, misle da je to fudbal. Poštovanje mora da bude tu, a njega nije bilo od malog dela publike", rekao je verovatno aludirajući na skandiranje srpskih navijača.

Španac kaže da nije zabrinut posle novog poraza od Đokovića.

"Kakav mi je skor na betonu protiv Novaka? On je najbolji na svetu na ovoj podlozi u poslednjih nekoliko godina. Popravio sam stvari, možda je sad rana faza sezona, ali napredovao sam u nekim stvarima za koje se nadam da će mi dati veće šanse u bližoj budućnosti. Pre svega mislim na servis, igrao sam i servis-volej. Nastaviću da radim", rekao je Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.