RG - Šokantna eliminacija prvog dana, Kerber pakuje kofere!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Šokantna eliminacija prvog dana, Kerber pakuje kofere!

Eliminisala ju je Ruskinja.

Ruska teniserka Anastasija Potapova plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je danas, prvog dana takmičenja, pobedila petu teniserku sveta Andželik Kerber iz Nemačke posle dva seta, 6:4, 6:2.

Potapova, 81. na WTA listi, pobedila je posle sat i 13 minuta. Ona je šest puta oduzela servis protivnici, koja je napravila tri brejka.

Potapova će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čehinje Markete Vondrusove i Kineskinje Jafn Van.

Španska teniserka Garbinje Mugurusa pobedila je Amerikanku Tejlor Taunzend sa 5:7, 6:2, 6:2.

Mugurusa, 19. nosilac, će u drugom kolu igrati protiv Šveđanke Joane Larson, koja je pobedila Magdalenu Ribarikovu iz Slovačke sa 6:3, 6:4.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Čilić eliminisao Italijana, čeka se Janko!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019

Gulbis eliminsan...Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedio Italijana Tomasa Fabijanija posle tri seta, 6:3, 7:5, 6:1...Čilić je pobedio posle dva sata i 12 minuta, osam puta je oduzeo servis protivniku, koji je napravio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.