RADILA JE KAO PRODAVAC JAHTI I BILA JE MAHER U TOME: Danas je supruga našeg uspešnog sportiste, a ove detalje iz NJENE PROŠLOSTI malo ko zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADILA JE KAO PRODAVAC JAHTI I BILA JE MAHER U TOME: Danas je supruga našeg uspešnog sportiste, a ove detalje iz NJENE PROŠLOSTI malo ko zna

Bila je i TV voditeljka.

Biljana Tipsarević danas uživa u blagoslovenom stanju, uskoro će roditi drugo dete, ali malo ko zna čime se supruga našeg tenisera bavila pre udaje i karijere u svetu mode.

Naime, dok je još imala devojačko prezime Šešević, Biljana je radila kao diler jahti i u tome je bila maher. Takođe, mnogi su zaboravili da je Biljana bila poznata javnosti i pre nego što je uplovila u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << modne vode.

Ona je godinama radila kao TV voditeljka, a karijeru je započela na novosadskoj televiziji “Delta”. Zatim je dobila priliku da se istakne u autorskoj emisiji “Vrlo važni” na TV B92, u kojoj je ugostila mnoge javne ličnosti. Tokom rada na TV “Delta” je i upoznala Janka tokom intervjua, a zatim se rodila ljubav.

Janko je tada za „Blic” ispričao da se u Biljanu nije zaljubio na prvi pogled, već ga je osvojila zbog toga što je nezavisna i odgovorna devojka sa karijerom.

Njih dvoje su se zavetovali na večnu ljubav u predivnom ambijentu jednog beogradskog kluba. Za potrebe venčanja, uz Biljanine ideje, ambijent je bio ukrašen sa preko 10.000 žutih i belih ruža, orhideja, amarilisa, „svarovski“ kristalima, svilom, crnom čipkom, perjem… Biljanu je do oltara ispratio otac Aleksandar, dok je atmosferu specijalno dočarala i gusta bela prašina suvog leda.

U trenutku kada je Biljana preuzela Jankovo prezime, stotinu konfeta je poletelo na sve strane. Interesantno je to da se Biljana u knjigu venčanih slučajno potpisala svojim prezimenom, pa je dan nakon venčanja u opštini morala da menja podatke. Burme za mladence su bile poručene iz Valensije, mladina je od belog zlata i dijamanta, a mladoženjina od platine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Biljane i Janka Tipsarevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.