Puj: Đoković najbolji na svetu, moraću da budem agresivan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puj: Đoković najbolji na svetu, moraću da budem agresivan

Francuski teniser Luka Puj, rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu turnira u Tokiju, smatra da je srpski as najbolji igrač na svetu i da agresivnost u njegovoj igri vodi do eventualnog iznenađenja.

Puj je do duela sa svetskim brojem jedan, od koga je izgubio oba puta ove godine - u Sinsinatiju i na Australijan openu, došao posle ubedljivog trijumfa nad Japancem Jošihitom Nišiokom 6:1, 6:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Protiv Novaka sam u Sinsinatiju makar osvojio šest gemova u jednom setu. Igrao sam dobro, nadam se da ću tako i sutra. Đoković je najbolji na svetu i moraću da budem maksimalno agresivan. Tu je ključ", rekao je Puj, a prenosi Lekip.

Duel Đokovića i 24. tenisera sveta na programu je sutra u zoru po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Puj: Đoković najbolji na svetu, moraću da budem agresivan

Izvor: RTS, 03.Okt.2019

. Francuski teniser Luka Puj, rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu turnira u Tokiju, smatra da je srpski as najbolji igrač na svetu i da agresivnost u njegovoj igri vodi do eventuelnog iznenađenja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.