Provokacije obeležile derbi, sukob Marija i Fonjinija u Šangaju

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacije obeležile derbi, sukob Marija i Fonjinija u Šangaju

Program u utorak na masters u Šangaju obeležio je derbi meč između Endija Marija i Fabija Fonjinija. Duel Britanca i Italijana nije bio interesantan samo zbog odličnog tenisa i više od tri sata igre, već i zbog verbalnog sukoba dvojice igrača.
Fabio je savladao Endija u drugom kolu rezultatom 7:6 (7-4), 2:6, 7:6 (7-2) u meču koji je obeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svađa u finišu trećeg seta.

Kod rezultata 5:5 u gemovima, Mari je krenuo na mrežu i protivnik je u toku poena viknuo nešto što je iziritiralo momka iz Škotske.
On je pogodio volej i dobio taj poen, ali nije bio zadovoljan reakcijom sa druge strane mreže.
"Nije u redu da me ometaš u toku poena", kazao je osvajač tri grend slem titule.
Usledila je žestoka rasprava jer Fonjini nije želeo da ostane dužan.
"Druže, ti to radiš na svakom meču, bez obzira s kim igraš!", nastavio je Mari da ga kritikuje.
Sudija Fergus Marfi pokušao je da umiri nervoznog Britanca i, prilikom njihovog razgovora na mreži, ponovo se Fonjini uključio.
"Umukni!", viknuo je Mari na njega što je izazvalo smeh na tribinama.
Povratnik na ATP tur posle silnih povreda ipak nije uspeo da smiri do kraja susreta i Fonjini je prošao u treću rundu, gde će igrati sa Karenom Hačanovom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verbalni sukob Marija i Fonjinija u Šangaju

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2019

Program u utorak na masters u Šangaju obilježio je derbi meč između Endija Marija i Fabija Fonjinija. Duel Britanca i Italijana nije bio interesantan samo zbog odličnog tenisa i više od tri sata igre, već i zbog verbalnog sukoba dvojice igrača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.