Potvrđena Đokovićeva povreda

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 11:09

Potvrđena Đokovićeva povreda

Prvi čovek tenisa u Australiji Kreg Tili potvrdio je da je Novak Đoković na Australijan openu igrao sa povredom.

Tili je otkrio da je Đoković imao rascep mišića zadnje ložu leve noge u dužini od čak tri centimetra.

Đoković se povredio još na turniru u Adelejdu, koji je osvojio uoči AO, mučio se prve nedelje u Melburnu, nije uopšte trenirao u slobodnim danima između mečeva, što mu je omogućilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izdrži do kraja i opet osvoji trofej.

"Mnogi izazovi oko Novaka su ti što on dobija lošu reputaciju. Ali na kraju krajeva, mislim da niko ne može dovesti u pitanje njegov atleticizam. Ovaj momak je imao poderotinu zadnje lože od tri centimetara. Apsolutno (video sam snimke), doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da mogu da rade ono što rade sa takvim povredama. On je izvanredan, da se time nosi tako izuzetno profesionalno", rekao je Tili.

Tili veruje da je Đoković uspeo da igra uprkos povredi zbog svoje koncentracije i pripreme koja je "prvoklasna".

"Toliko je fokusiran na ono što jede, šta pije, kada to radi, kako to radi. Prošao je kroz mnogo toga i da bi osvojio deseti Australijan open. Mislim da se to nikada neće ponoviti. U poslednjih 15 godina, on mi kaže 14 jer je propustio prošlogodišnji, to je neverovatan uspeh. On će imati značajno mesto u istoriji Australijan opena", dodao je direktor Tenis Australija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Australijen opena otkrio detalje o povredi Novaka Đokovića

Izvor: Danas, 01.Feb.2023

Krejg Tajli, direktor australijskog teniskog saveza, potvrdio je danas da je Novak Đoković igrao sa povredom mišića na nedavno završenom grend slem turniru u Melburnu.

Nastavak na Danas...

"Beogradski je ići na Marakanu" VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2023

Crvena zvezda pozvala je navijače na premijeru prolećnog dela sezone...Crveno-beli dočekuju Vojvodinu, u subotu od 16 časova...Ulaz na tribine će biti besplatan jer će meč predstavljati omaž pokojnom Siniši Mihajloviću koji je igrao za oba kluba...Dolazak na meč su najavile brojne legende...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.