Porazi Tipsarevića, Lajovića i Kecmanovića na startu AO

Izvor: RTS, 14.Jan.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porazi Tipsarevića, Lajovića i Kecmanovića na startu AO

Srbija je već prvog dana ostala bez trojice takmičara na Grend slemu u Melburnu, pošto su Miomir Kecmanović, Janko Tipsarević i Dušan Lajović eliminisani u prvom kolu Australijan opena.
Debitant Kecmanović je izgubio od iskusnog Španca Fernanda Verdaska 7:6 (7:5), 6:3, 6:3, Tipsarević nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Bugarina Gregora Dimitrova 4:6, 6:3, 6:1, 6:4, dok je Lajović poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Urugvajca Pabla Kuevasa 6:4, 7:5, 6:1.

Tipsarević se vratio na teren posle duge pauze, ali nije uspeo da preskoči prvu prepreku. Bugarin Grigor Dimitrov, 20. teniser sveta, slavio je je u četiri seta. Naredni protivnik Dimitrova biće Urugvajac Pablo Kuevas koji je eliminisao Dušana Lajovića posle nešto više od dva sata igre.
Viktor Troicki se pobedom nad Špancem Robertom Karbaljesom Baenom sa 6:1, 1:6, 2:6, 6:1, 6:4, plasirao se u 2. kolo.
Troicki je, u svom stilu, posle preokreta od 1:2 do 3:2 slavio u meču koji je trajao dva sata i 36 minuta. Naredni rival biće mu 14. nosilac Stefanos Cicipas iz Grčke.
U utorak Novak Đoković igra protiv Amerikanca Mičela Krugera, program otvara Aleksandra Krunić protiv Zarine Dijas iz Kazahstana, Laslo Đere igra protiv Jevgenija Donskoja iz Rusije i Filip Krajinović protiv Italijana Marka Čekinata.
Australijan opena igra se za nagradni fond od 29.687.000 dolara.

 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Kecmanović, Lajović i Tipsarević poraženi na startu

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2019

Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Janko Tipsarević eliminisani su na startu Australijan opena...Prvi je na teren izašao najmlađi srpski takmičar Miomir Kecmanović, koji je u tri seta poražen od Fernanda Verdaska. Kecmanović nije uspeo da iznenadi iskusnog Španca, i njhov susret je završen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.