Poljubac za kraj – emotivni oproštaj Janka od ATP VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac za kraj – emotivni oproštaj Janka od ATP VIDEO

Janko Tipsarević završio je karijeru na ATP turu porazom u četvrtfinalu Stokholma.

Čuveni srpski teniser odlučio je da mu ovo bude poslednji turnir na najviše nivou, ali nažalost nije uspeo da dođe do pobede.

Tipsarević je karijeru završio kao gladijator, veliki borac i oličenje upornosti – onakav kakav je bio tokom čitavog života.

Nekadašnji osmi teniser sveta spasao je čak devet meč lopti u meču sa Japancem Juičijem Sugitom, međutim kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desete nije uspeo da osvoji poen i Japanac je prošao dalje.

Tipsarević je u karijeri osvojio četiri ATP titule i jedan Dejvis kup. Došao je do brojke od 287 pobeda, dva puta je igrao četvrtfinale US opena, dok je na ostalim Grend slemovima stizao do osmine finala.

Karijeru su mu obeležile brojne povrede zbog kojih je na kraju odlučio i da se povuče. Ima 35 godina i biće zapamćen kao jedan od najvećih boraca u istoriji tenisa.

Tipsarević je odigrao poslednji ATP turnir, ali nije još završio sa tenisom. Od zvaničnog profesionalnog bavljenja tenisom oprostiće se u novembru na Dejvis kupu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.