Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021, 15:41

Podvig Lajovića, "počistio" trećeg igrača na svetu!

Srbin protiv Medvedeva upisao drugu pobedu u karijeri nad nekim teniserom iz top 5

Dušan Lajović napravio je veliki podvog na startu turnira u Roterdamu (ATP 250) pošto je pobedio finalistu Australijan opena i trećeg igrača na svetu Danila Medvedeva 7:6, 6:4 posle samo 96 minuta! Srpski teniser će u drugom kolu igrati sa Bornom Ćorićem koji je bio bolji od domaćeg tenisera Botika Van den >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zandsulpa (6:4, 7:6)

Lajoviću je trijumf nad Medvededvim tek drugi u karijeri u 13 mečeva sa igračima iz Top 5. Prethodno, slavio je nad tada četvrtoplasiranim Dominikom Timom 2019. u osminil finala mastersa u Monte Karlu.

Ujedno srpski teniser je sprečio Rusa da se eventualnim plasmanom u finale Roterdama probije na drugo mesto ATP liste i tako postane prvi igrač posle 2005. godine i Lejtona Hjuita na toj poziciji a da nije iz "velike četvorke": Novak Đoković, Rodžer Federer, rafael Nadal i Endi Mari.

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.