Pobedio Krajinovića, sada i Zvereva – Holanđanin se ne zaustavlja

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedio Krajinovića, sada i Zvereva – Holanđanin se ne zaustavlja

Holandski teniser Robin Hase prošao je u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju pošto je pobedio Aleksandra Zvereva iz Nemačke sa 2-1, 5:7, 6:4, 7:5.

Dalje je prošao i Marin Čilić savladavši Marijuša Kopila iz Rumunije sa 2-1, 6:7 (4), 6:4, 6:4.

Veteran koji je pobedio srpskog igrača Filipa Krajinovića meč sa Zverevim je rešio posle velike borbe i dva i po sata igre.

Zverev je nesigurno ušao u meč u kome je posle izgubljenog brejka "na gurku" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upalio i naredna dva servisa oduzeo Haseu za vođstvo 4:1.

Prokockao je prednost, Hase je uveo set u taj-brejk, ali je tu Zverev opet bio bolji. Tada kreću problemi za Nemca. Olako ispuštena dva servis gema i dobra igra Hasea trasirali su mu povratak u meč i izjednačio je na 1-1.

Dva najzanimljivija gema su usledila na startu trećeg seta kada je opet Zverev izvukao deblji kraj. Nemac je u tom delu igre još jednom "pao" kada se lomio rezultat i Hase je brejkom za 6:5 praktično rešio meč u svoju korist.

Zverev je imao dve šanse da se spase u poslednjem gemu meča, Hase se izvukao i trijumfovao. Naredni meč Holanđanin igra protiv pobednika meča Klana i Karenjo-Buste.

Čilić je u svom meču sa Kopilom zaigrao bolje u drugom setu kada je morao da stiže prednost rivala, ali tek pošto je Rumun ispustio tri brejk šanse u prvom gemu.

U sedmom Hrvat pravi brejk i rešava set u svoju korist. Na identičan način je osvojio i naredni set i tako prošao dalje gde čeka Kverija ili Hačanova.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.