PRVI TRIJUMF NA TRAVI! Đoković rutinski pobedio devetog tenisera sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 18:36

PRVI TRIJUMF NA TRAVI! Đoković rutinski pobedio devetog tenisera sveta

Bez muke

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, savladao je u egzibicionom meču u Velikoj Britaniji kanadskog tenisera Feliksa Ože Alijasima sa 2:0 (6:2, 6:1) i tako ostvario svoju prvu pobedu na travi ove sezone.

Bio je ovo lak trijumf za dvadesetostrukog grend slem šampiona, kom će partija na travi i te kako poslužiti da se što bolje pripremi za predstojeći Vimbldon, koji počinje 27. juna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Već u prvom gemu meča Đoković je stigao do brejka, lako osvojio svaki svoj servis gem, a pri rezultatu 4:2 još jednom oduzeo servis Kanađaninu, te potom overio prvi set.

Drugi je bio još lakši, u kom je rivalu dozvolio svega jedan gem.

Bio je ovo inače drugi međusobni susret Novaka i Feliksa, a jedini put do sada igrali su na rimskoj šljaci ove godine, gde je slavio Srbin sa 2:0. Ujedno, ovo je Đokoviću prvi susret posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala.

BONUS VIDEO

Nemanja Gudelj izašao na binu i zasvirao sa muzičarima

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.