PRESTONICA SRPSKOG KONTINENTALOG TURIZMA: Domaćin paraolimpijskog Balkanskog prvenstva u stonom tenisu

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Dec.2021, 21:11

PRESTONICA SRPSKOG KONTINENTALOG TURIZMA: Domaćin paraolimpijskog Balkanskog prvenstva u stonom tenisu

Prestonica srpskog kontinentalog turizma Vrnjačka Banja biće domaćin paraolimpijskog balkanskog prvenstva u stonom tenisu naredne godine.

 
Tim povodom nedavno je održan i sastanak predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Đurovića i predstavnika Paraolimpijskog komiteta Srbije na kojem su precizirani naredni koraci u organizaciji ovog takmičenja.
 
„U predstojećem periodu ovdašnja Hala sportova prilagodiće se osobama sa invaliditetom kako bi se adekvatno odgovorilo propisanim uslovima. Raduje nas činjenica da su se mnogi gradovi iz zemlje i inostranstva nadmetali za domaćinstvo, ali je zbog svoje gostoljubivosti...
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.