PREDIVNO: Pogledajte VIDEO koji je Brena posvetila Bobi povodom godišnjice! Ovo je za poželeti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIVNO: Pogledajte VIDEO koji je Brena posvetila Bobi povodom godišnjice! Ovo je za poželeti!

Emotivno!

Pre tačno 27 godina pevačica Lepa Brena i teniser Slobodan Boba Živojinović postali su zvanično supružnici. Na današnji dan je održana svadba o kojoj je brujala cela Jugoslavija.

Posle ovolikih godina oni se i dalje vole, u prilog čemu govore i objave kao što je ova. Lepa Brena je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa venčanja sa komentarom.

- Srećna godišnjica - napisala je pevačica uz fotografije sa njihove svadbe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mlada je te 1991. godine nosila "Diorovu" venčanicu, koju je ova modna kuća specijalno šila za nju. Zbog njihovog venčanja prekinut je i "Dnevnik 2" kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Na svadbi, na kojoj je pevala Vanesa Šokčić bilo je mnogo zvanica, trajala je do jutra, a gosti su se na kraju počastili sa tortom koja je imala pet spratova. O ovom događaju se danim pričalo.

Nakon fotografije ona je objavila i video sa izabranim slikama koje su se smenjivale, a sve to je pratila pesma "Ja sam samo nežna žena".

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Dec 7, 2018 at 11:37am PST

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Dec 7, 2018 at 1:17am PS

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.