PRED POČETAK SERBIA OPENA: Oglasio se Nole! Đoković poslao PORUKU svim OBOŽAVAOCIMA, evo ko će mu DODELITI protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 18:47

PRED POČETAK SERBIA OPENA: Oglasio se Nole! Đoković poslao PORUKU svim OBOŽAVAOCIMA, evo ko će mu DODELITI protivnika

Najbolji teniser sveta jedva čeka da zaigra u Beogradu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković poslao je poruku obožavaocima, pred dolazak u Beograd. Prvi reket ATP-a će, posle devet godina, učestvovati na turniru "Serbia Open 2021", koji će se igrati od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra Novak.

- Jako sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu Beogradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i Čelendžer. Zahvaljujem se i državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći, svim ljudima koji pružaju i pozitivnu energiju i podršku ne samo meni nego svim srpskim teniserima. Oni su ohrabrili i svetske tenisere iz vrha da se odluče da dođu i igraju u Beogradu iako u istoj nedelji imamo i turnir iz jače kategorije u Barseloni. Nadamo se da ćete uživati u tenisu, ne samo ove godine nego i u narednim godinama koje dolaze - rekao je Novak Đoković.

Žreb za turnir "Serbia open 2021" obaviće se u subotu, 17. aprila (14.20), a srpski teniser Dušan Lajović imaće priliku izvlači kuglice.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.