POVRATAK OTPISANOG: Srpski teniser dobio poziv za učešće na Otvorenom prvenstvu AUSTRALIJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK OTPISANOG: Srpski teniser dobio poziv za učešće na Otvorenom prvenstvu AUSTRALIJE (FOTO)

Nova šansa.

Nakon dužeg odsustva sa terena, naš teniser Janko Tipsarević će imati priliku da ponovo odmeri snage sa najboljima u januaru na Australijan openu.

Organizatori su objavili da će naš as dobiti pozivnicu za predstojeći grend slem, pošto je odluka o povlačenju odložena, ova vest će sasvim sigurno obradovati sve ljubitelje "belog sporta" u Srbiji.

Janko Tipsarevic, 34, to proceed skilled profession https://t.co/li4kLH3Ju4 pic.twitter.com/VYavZHHluo
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— punga007 (@punga127) December 6, 2018

Priliku da se bori za trofej dobiće i Serena Vilijams. Amerikanka je sedmostruka šampionka Australijan opena, a u Melburnu će pokušati da se domogne 24. grend slem titule. Pored nje, u muškoj konkurenciji će poziv dobiti i Britanac Endi Mari, koji se poput našeg asa mučio sa povredama.

Tipsarević je poslednji meč odigrao u avgustu 2017. godine na US openu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.