POSLE NOLETOVOG POVRATKA NA TRON: Oglasila se Jelena Đoković! Njene reči OSTAVIĆE svakoga bez TEKSTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NOLETOVOG POVRATKA NA TRON: Oglasila se Jelena Đoković! Njene reči OSTAVIĆE svakoga bez TEKSTA (FOTO)

Najbolji srpski teniser ponovo vlada planetom u "belom sportu".

Uprkos porazu u finalu završnog Mastersa od Aleksandera Zvereva, srpski teniser Novak Đoković zadržao je prvo mesto na ATP listi i 2018. godinu će završiti kao najbolji igrač planete.

GEST ZA PAMĆENJE: Degenek sreo bivšeg kapitena Zvezde! Pao je i POKLON! (FOTO)

BLAMAŽA: L'ekip prognozirao TOP 10. Evo koliko su promašili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Đokovića, Nadala i Federera (FOTO)

Tokom rezultatske krize, posle operacije i povratka na teren, Noletu je najveća podrška bila porodica. Uz suprugu Jelenu, sina Stefana i kćerku Taru, srpski as je prebrodio najteži period u karijeri i ponovo se vratio gde mu je mesto - na čelo teniskog karavana.

Proud and inspired. What a great story to tell and live. What a year this was. Well done my love! 🙏🥰🙌🎾⭐️🥳 . Ponosna i inspirisana. Kakvu divnu priču živimo... ovo je bila neverovatna godina. Bravo amore! @ATPWorldTour #TeamDjokovic #NoleFam @djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 20, 2018 at 6:30am PST

NOVI ČLAN VELIKE ČETVORKE: Zverev iza Noleta i Rafe, ali ispred Rodžera i Endija (FOTO)

- Ponosna i insipirisana. Kakvu divnu priču živimo... ovo je bila neverovatna godina. Bravo amore! - napisala je Jelena Đoković na Instagramu, uz veličanstvenu fotografiju u zagrljaju sa svojim suprugom.

Podsetimo, Novak i Jelena su u braku četiri godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

E TU IH JE TEK RAZVALIO: Novak ZARADIO najviše love u 2018. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 11:47

Đoković bez premca...Novak Đoković će proteklu sezonu pamtiti po mnogim dobrim stvarima, ali i po odličnoj zaradi. Najbolji teniser sveta je u 2018. zaradio od turnira 12.61 miliona dolara, daleko više od najbližih pratilaca, Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Aleksandera Zvereva...POSLE NOLETOVOG...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.