POSLE FAMOZNOG INTERVJUA: Oglasio se Nole, imao je važnu poruku za navijače širom sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 14:42

POSLE FAMOZNOG INTERVJUA: Oglasio se Nole, imao je važnu poruku za navijače širom sveta

Podigla se velika prašina.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u ekskluzivnom intervju za britanski BBC čiji su samo delovi otkriveni, prvi put je govorio o situaciji koju je proživeo u Australiji. Novak se dotakao i vakcinacije, s obzirom na to da je i dalje jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od glavnih uslova za brojne turnire širom sveta.

Intervju Novaka Đokovića podigao je veliku prašinu, mnogi su podržali njegove stavove, a bilo je i onih koji su jedva dočekali da ga ponovo napadnu.

Povodom toga se obratio i sam Novak Đoković putem svog Tviter naloga.

Thank you to my fans who supported me over the past few weeks. I appreciate your patience 🙏🏼

— Novak Djokovic (@DjokerNole) February 15, 2022

Srpski teniser je prvo izrekao da će se emitovati ovaj intervju i tačno vreme istog, dok se ispod i zahvalio fanovima za svu podršku koju su mu pružili tokom prethdnih nedelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Đoković: Da postavimo stvari na svoje mesto

Izvor: B92, 15.Feb.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama povodom intervjua koji je dao za BBC...Đoković je od utorka ujutru u centru pažnje zbog intervjua, koji će u celosti izaći u utorak uveče u 21:30 po našem vremenu...Dobili smo jedan deo intervjua, gde je Đoković rekao...

Nastavak na B92...

Poznata kompanija ismeva Đokovića zbog izjave da nije antivakser

Izvor: B92, 15.Feb.2022

Nakon intervjua Novaka Đokovića za BBC, u kome ističe da nije antivakser, ali da su mu principi donošenja odluka o sopstvenom telu važniji od bilo koje titule, deo strane javnosti požurio je da mu ipak dodeli antivaksersku titulu...Nije odolela ni irska kompanija "Rajaner", pa je povodom Novakovog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.