Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 09:41

PET NA PET – Miloš Urošević: Trenirao sam plivanje, tenis, košarku i karate u kome imam crni pojas

Televizijski voditelj sa TV Prva uzore je imao u svom ocu, ujaku, Čarls Barkliju i Milošu Šestiću

Košarkaški trener po profesiji svojevremeno se obreo u medijima. Postao je popularan kada se kao reporter odvažno borio sa kišom i olujom. Voditelj Miloš Urošević imao je prilično iskustvo u medijima, ali je i tada potvrdio posvećenost profesiji. Možemo ga gledati u magazinskoj emisiji “150 minuta”. Voli teme koje mogu da probude pozitivan stav, teme koje nas podsete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da smo dobri ljudi, dobri roditelji, prijatelji, komšije, učtivi i hrabri pre svega.

Uskoro Miloš će sastaviti Mozzartov "Humanitarni tiket u podne", a potencijalni dobitak nameniće za lečenje Nemanje Đurđevića. Pomozimo Nemanji slanjem poruke 943 na 3030.

Možda ćemo danas, u “Pet na pet”, saznati nešto više o televizijskom voditelju sa TV Prva.

1.Da li ste svojevremeno, kao dete, trenirali neki sport i koji?

“Trenirao sam više sportova od plivanja, preko tenisa i košarke do karatea u kome imam crni pojas. Ipak, vratio sam se košarci i završio višu školu za trenere kao omaž i posvećenost sportu koji je i dalje broj jedan”. 

2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Otac na prvom mestu, koji je bio fer igrač tokom celog života. Ujak zbog kojeg sam zavoleo košarku. Čarls Barkli, jer trebalo je ući u fajt i kada nisi jači. Miloš Šestić jer ime je ponekad važno kao i titula”. 

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Ajmo Zvezdo, ajmo Zvezdo crvena, crvena. Sve je jasno”!

4.Sportski događaj(i) koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Ako izuzmemo Bari, zbog kojeg više volim kornet sa sladoledom od jagode, nego čokolade, onda je to povratak u Ligu šampiona posle 26 godina. Svaki Piksijev gol iz kornera, slobodan udarac Siniše Mihajlovića, prodor Dejana Stankovića i neverica kada Dragiša Binić pretrči ceo teren sa loptom brzinom svetlosti”. 

5 Životni ili sportski moto?

“Misli dobro, pa će ti dobro i biti, što kaže naš Ivo Andrić”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu iz Premijer lige, LESTER – VBA. Lisice imaju 32 boda više od rivala. U poslednjoj utakmici slavili su minimalcem dok je VBA dobio Svece sa 3:0, pre toga i Čelsi sa 5:2. Međusobni skor je 10:3:8, a najubedljivije pobede sa 3:0 i 4:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Gol, gol, tri plus, čini se realnim”.

FOTO:Promo Prva TV

PIŠE: Đurđe Mečanin

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.