Ovako se naša teniserka relaksira nakon poraza

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se naša teniserka relaksira nakon poraza

Teniserka Jelena Janković ispala je u prvom kolu US Opena u pojedinačnoj konkurenciji, a utehu posle poraza naša teniserka je pronašla u spa centru.

Iako je zabeležila dobre rezultate na američkoj turneji, Jelena ipak nije imala sreće na poslednjem gren slemu u sezoni jer ju je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvom kolu US Opena debitantkinja Osean Dodan izbacila iz takmičenja.

Međutim, čini se da Jelena nije mnogi patila zbog poraza već ga je podnela onako kako bi i većina žena - odlaskom u kozmetički centar. Takođe, njenom dobrom raspoloženju doprinela je svakako i pobeda u dublu koju je zabeležila sa Aleksandrom Krunić.

Jelena je postavila fotografiju na instagram na kojoj je sa maskom na licu, uz komentar:

- Udovoljavaju mi nakon meča. Ljudi, zar ne izgledam slatko?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.