On je Tenis iz Tenesija i izbacio je Tima!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je Tenis iz Tenesija i izbacio je Tima!

Mada, ime je dobio po dedi koji nije igrao ni tenis, niti je bio iz Tenesija. Uglavnom - nova senzacija na Australijan openu!

Zove se Tenis, rođen je u Tenesiju, ali je nesvakidašnje ime dobio po dedi koji nije ni igrao tenis, ni živeo u Tenesiju.

Pored toga, napravio je još jedno iznenađenje u svom prvom nastupu ikada na gren slemu i posle Žeremija Šardija, (9) Stena Vavrinke i Maksimilijana Marterera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stigao do – četvrtfinala!

Američka senzacija Tenis Sandgren, 97. teniser sveta, izbacio je sa Australijan opena i (5) Dominika Tima, koji se u prvoj nedelji "vraćao iz svlačionice", ali koji danas nije mogao da savlada 26-godišnjaka sa skorom 2-6 na ATP turu pre iznenadnog pojavljivanja u Melburnu.

Kada je već došao, rešio je da tu i ostane: Tim - Sandgren 2:6, 6:4, 6:7 (4:7), 7:6 (9:7), 3:6! Meč je trajao tri sata i 57 minuta.

Amerikanac je prvu meč loptu imao u taj-brejku četvrtog seta, kada se "budući Broj 1" - kako često zovu Tima - izvukao odličnim servisima i hrabrim forhendima, ali je promenljivu formu s kojom je došao na prvi gren slem sezone, konačno, "platio" u majstorici sa teniserom kojeg pre toga nije imao gde da sretne.

Foto: (AP Photo/Vincent Thian)

Svi rezultati osmine i parovi četvrtfinala muškog singla.

Ovaj krupni udarač fohendom sada će sačekati ishod meča (14) Novak Đoković - Hjeon Čung kako bi saznao kome će sledećem pokušati da zagorča život na "Ozi openu", koji će austrijski teniser pamtiti po povratku sa 0:2 u meču sa američkim teniserom Denisom Kudlom u 2. kolu, ali ne i povratku sa 1:2 u duelu sa njegovim sunarodnikom.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.