Olga Danilović pobedila na startu

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga Danilović pobedila na startu

Mlada srpska teniserka Olga Danilović odlično je započela takmičenje u juniorskoj konkurenciji na US Openu.

Teniserka iz Beograda, koja je postavljena za osmog nosioca, u prvom kolu je bila bolja od Ruskinje Anželike Isaeve, 6:3, 6:2.

U prvom setu viđeno je čak šest brejkova, ali je Danilovićeva bila ubedljivija, četiri puta je oduzela servis rivalki. U drugom je jednom izgubila servis, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je zato tri puta pravila brejk pa je zasluženo izborila plasman u drugu rundu.

Meč je trajao 65 minuta, a Danilovićeva će igrati protiv bolje iz duela Amerikanke Hejli Baptist i Lee Bošković iz Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dobar start Olge Danilović na US openu

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2017

Olga Danilović odlično je započela takmičenje u juniorskoj konkurenciji na US openu, pobedivši na startu Ruskinju Anželiku Isaevu, 6:3, 6:2...U prvom setu viđeno je čak šest brejkova, ali je Danilović bila ubedljivija, četiri puta je oduzela servis rivalki. U drugom je jednom izgubila servis,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.