Oglasili se Kirjosovi advokati: Netačno

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 08:23

Oglasili se Kirjosovi advokati: Netačno

Pravni tim Nika Kirjosa se oglasio povodom navoda u medijima da je australijski teniser optužen za fizički napad devojku Kjaru Pasari prošle godine.

Advokati četvrtfinaliste Vimbldona su istakli da su takvi naslovi netačni.

"U ovom trenutku sud ne smatra te optužbe činjenicama, stoga gospodin Kirjos nije optužen do prvog pojavlivanja pred njim", naveli su dodavši da takvi naslovi mogu da dovedu do pogrešnog razumevanja javnosti.

Kirjos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima do 2. avgusta da se pojavi na ročištu u ovom slučaju. Ukoliko se dokaže da je kriv, maksimalna kazna je dve godine zatvora.

Do tada, Kirjos učestvuje na Otvorenom prvenstvu Engleske gde ga u sredu očekuje četvrtfinalni duela sa Kristijanom Garinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.