OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Iznenađujuće finale teniserki u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 15:06

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Iznenađujuće finale teniserki u Tokiju

Borba za zlato.

Češka teniserka Marketa Vondrušova i Švajcarkinja Belinda Benčić, boriće se u finalu turnira teniserki na Igrama u Tokiju.

Vondrušova  je u polufinalu načinilia iznenađenje, bila je bolja od Jeline Svitioline Monfis, 6:3, 6:1. Čehinja koja je pre dve godine igrala finale na Rolan Garosu, trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svega 65 minuta da ostvari veliku pobedu.

Tennis: la finale femminile delle Olimpiadi di Tokyo la giocheranno Belinda Bencic e Marketa Vondrousovahttps://t.co/9StjxswQTF

— OA SPORT (@OA_Sport) July 29, 2021

Belinda Benčić je daleko teže stigla do finala. Ona je posle velike borbe savldala elenu Ribakinu iz Kazahstana, 7:6 (2), 4:6, 6:3.

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.

Ovo finale malo ko je olekivao, jer je Benčić 12, a Vondruškova tek 42. na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.