OVO JOŠ NIKO NIJE REKAO ZA NOVAKA: Igra dosadan tenis i ne uživam u njegovim mečevima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JOŠ NIKO NIJE REKAO ZA NOVAKA: Igra dosadan tenis i ne uživam u njegovim mečevima (FOTO)

Gren slem šampion bez dlake na jeziku.

Nekadašnji najbolji teniser sveta Jevgenij Kafeljnikov iznenadio je sve izjavom vezanom za najverovatnije najbolju trojku svih vremena koja se našla na terenima širom sveta.

ĐOKOVIĆ IMA PITANJE ZA SLOVAKA: Novak se OBRATIO Vajdi! Evo šta mu je PORUČIO! (FOTO)

SPEKTAKULARNO: U sekundi oduvala Novaka Đokovića (VIDEO)

Rus je rekao da ga mečevi Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala uspavljuju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posebno Švajcarca i da uopšte ne uživa u njihovoj igri.

 - Nadal je veoma dosadan, Đoković je za mene takođe dosadan, a Federer je najdosadniji - poručio je Kafeljnikov, aktuelni potpredsednik ruske teniske federacije - Moderan tenis je dosadan, a Federer najdosadniji. On je kao švajcarska banka, sa tim njegovim rutinskim pokretima rukama. Oko njega nema ''vrućih priča'', ništa interesantno se ne događa. On je pravi Švajcarac i sve je uvek dobijao ''na tacni''.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.