OVO GA NIKO NIKAD NE PITA: Nesvakidašnji intervju Đokovića - poželeo mu ISPADANJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 17:47

OVO GA NIKO NIKAD NE PITA: Nesvakidašnji intervju Đokovića - poželeo mu ISPADANJE (VIDEO)

Vrlo simpatično.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu.

Novak  je iskoristio pauzu i slobodno vreme između treninga, kako bi se malo zabavio, a društvo mu je pravio Nemac Aleksander Zverev. Nole je, naime, glumio novinara i napravio je mini intervju sa Zverevim, koji je objavio "Tenis TV" i koji svedoči da je odnos dvojice tenisera odličan

Na pitanje Đokovića kako se oseća u "dubini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duše" i da li ga to iko uopšte pita, Zverev je rekao:

- Ti si jedini koji me tako nešto pita i koji je stvarno zainteresovan. Uvek je lepo pričati sa tobom. Svaki put kada pričamo to traje tri sata, tako da to nećemo da radimo sada pred kamerom.

"I wish you a stellar, universal performance here - all the way to the quarters" 🤪

Location: @RolexMCMasters

Interviewer: @DjokerNole

Interviewee: @AlexZverev pic.twitter.com/ilTGlHNRWO

— Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2021

Đoković je upitao Zvereva i šta ga još zanima osim tenisa:

- Interesuje me univerzum. Ovo je nešto interno što niko neće razumeti. Kako je ovaj svet univerzalan, generalno - poručio je Nemac kroz osmeh, dok je Đoković dodao:

- Želim ti zvezdan, univerzalan nastup ovde. Sve do četvrtfinala.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zverev: Novak se neće povući pre nego što obori sve rekorde

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 16:57

Sedmi teniser sveta, Nemac Aleksander Zverev, baš kao i Novak Đoković živi u Monte Karlu...Aleksander je uoči starta na turniru u Monaku, pričao o svojim ambicijama u nastavku sezone, ali i Đokoviću sa kojim ima veoma dobar odnos..On je prošle godine bio gost Beograda, kada je igrao na Adrija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.