OGROMAN USPEH: Peđa Krstin slavio protiv velikog FAVORITA, pa se plasirao u polufinale čelendžera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMAN USPEH: Peđa Krstin slavio protiv velikog FAVORITA, pa se plasirao u polufinale čelendžera (FOTO)

Srpski teniser boriće se za finale.

Peđa Krstin plasirao se u polufinale čelendžera u Santa Domingu, koji se igra na šljaci za nagradni fond od 125 hiljada dolara.

ŠTA TO ĐOKOVIĆ PIŠE NA KAMERI? Sad je otkriveno. TAJ kineski znak znači BAŠ ovo (VIDEO)

OGLASIO SE POSLE PORAZA: Nećete verovati šta je Anderson rekao o Novaku (FOTO)

Santo Domingo Challenger - Quarter-final: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pedja Krstin won, @jojomelzer retired in the 2nd set (6-1, 3-2)

— Live Tennis Results (@live_tennis) October 11, 2018

Srpski teniser je slavio protiv iskusnog Jirgena Melcera. Austrijanac je predao meč Krstinu, pri vođstvu našeg tenisera sa 1:0 (6:1) u setovima i 3:2 u gemovima.

Krstin će u polufinalu odmeriti snage sa Argentincem Federikom Delbonisom, koji je bio bolji od Italijana Paola Lorencija u dva seta (7:5, 7:5).

Miljan Zekić nije uspeo da se plasira u polufinalu čelendžera u Barseloni. Zekić je poražen u četvrtfinalnom duelu od Italijana Felipa Baldija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.