OGLASIO SE UPUCANI TENISER KOME JE NOLE POMOGAO: Evo šta je rekao o čitavoj situaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 16:52

OGLASIO SE UPUCANI TENISER KOME JE NOLE POMOGAO: Evo šta je rekao o čitavoj situaciji

Svaki vid podrške dobrodošao.

Srpski teniser Luka Stojanović upucan je 13. maja ove godine i od tada vodi bitku za život. Zbog visokih troškova lečenja, za Srbina koji je dobio metak, kada je video provalnika kako mu obija auto, mnoge poznate ličnosti krenule su da skupljaju novac, a među prvim stigla je i donacija Novaka Đokovića.

Luka se sada oglasio i zahvalio ljudima na podršci.

A post shared by Luka Stojanovic (@_luka_stojanovic_) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Proteklih 30 dana bili su možda najteži dani u mom životu. Kako su mnogi od vas već čuli, bio sam upcan i jedva sam preživeo posle nekoliko operacija. U zadnjih mesec dana sam dobio dosta podrške i ne mogu objasniti koliko mi je to značilo dok sam ležao u bolnici. Oporavak će da bude dugačak, ali ide u dobrom pravcu. Nažalost, posle operacija mi je ostao račun od 310 hiljada dolara od čega osiguranje pokriva 80% troškova, a ja moram da pokrijem ostatak. Ne osećam se prijatno zbog toga, ali to je jedina opcija koju imam – trenutno je doniranje novca jedina opcija koja mi može pomoći, bilo koja suma bi bila od pomoći - napisao je Stojanović u objavi na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.