Novakovo cepanje majice nije se svidelo Nadalovom timu

Izvor: B92, 30.Jan.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novakovo cepanje majice nije se svidelo Nadalovom timu"

Nekadašnja britanska tenisera Anabel Kroft otkrila je jedan momenat iz rivalstva Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Kroft se prisetila situacije iz 2012. godine, posle jednog od najboljih mečeva u istoriji tenisa, u kojem je Novak pobedio Rafu i osvojio titulu Australijan opena.

"Što se tiče proslava, interesantan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je taj momenat u kojem (Đoković) skida majicu. Sećam se situacije kada sam bila u avionu i vraćala se iz Australije, nakon što je Nadal izgubio taj triler protiv Đokovića", rekla je Kroft za "Express".

Ona je dodala da se Nadalovom timu, pre svega Rafinom ujaku Toniju, nije svideo način na koji je Đoković proslavio titulu.

"Ujka Toni mi je u avionu rekao da se njihovom timu nije videlo kada je (Novak) Đoković skinuo majicu u proslavi pobede u finalu", dodala je Britanka.

Sedam godina kasnije Novak i Rafa su se našli u novom finalu u Melburnu, a ishod je bio isti. Doduše, ovoga puta Srbin je bio ubedljiv nanevši Špancu najubedljiviji poraz u Grend slem finalima u karijeri.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toniju Nadalu se ne sviđa Novakovo skidanje majice?

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2019, 08:51

Nekadašnja britanska tenisera Anabel Kroft otkrila je jedan momenat iz rivalstva Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.