Izvor: Luftika.rs, 30.Jan.2023, 14:43

Novakova jakna „22“ uskoro u prodaji širom sveta, poznata i cena

Srpski teniser Novak Đoković od danas je zvanično najbolji teniser sveta, nakon što je ubedljivo sa 3:0 savladao Stefanosa Cicipasa u velikom finalu Australijan opena i tako došao do rekordne 22. Grend slem titule.
Upravo broj 22 video je ceo svet posle samog susreta.
Naime, posle velikog finala, usledio je nalet i „eksplozija“ emocija i zvanično najboljeg tenisera sveta. Tako, Novak je odmah otrčao do svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lože gde je proslavio titulu sa porodicom, trenerom i prijateljima. Tu je i dobio „novu“ jaknu koju je odmah obukao, piše Telegraf.rs.
Reč je o jakni Novakovog sponozra „Lacoste“ koja je privukla pažnju navijača i sportista širom sveta, kako zbog svog dizajna, tako i zbog broja „22“ sa desne strane koji simbolizuje upravo 22 Grend slem titule.
Među brojnim sportistima, odmah se oglasio Novakov prijatelj, Nik Kirjos, koji je napisao:
– Jakna sa brojem 22, poseduje elitnu energiju, haha, Sviđa mi se.
We love it too Nick https://t.co/ePfsSwwdYn
— Lacoste (@Lacoste) January 29, 2023

Ovog ponedeljka, oglasila se i kompanija „Lacoste“, koja je otkrila da je napravljena serija od simbolična 22 primerka vrednog odevnog predmeta i oni će se naći u prodaji širom sveta. Za sada nije poznato u kojim zemljama, a ono što je mnoge iznenadilo jeste cena od samo 250 evra.
Izvor: Telegraf.rs
Isplači se, kralju! Novak se slomio posle istorijskog meča, nije mogao da zadrži suze (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novakova jakna “22” postaje legendarna: Proizvedena ograničena serija, a cena je prava sitnica

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jan.2023

Novakov sponzor se svojski potrudio da oduševi navijače Najbolji srpski teniser Novak Đoković ubedljivo je sa 3:0 savladao Stefanosa Cicipasa u velikom finalu Australijan opena i tako došao do rekordne 22. Grend slem titule. Zanimljivo, upravo ovaj broj video je ceo svet posle samog susreta. Naime,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.