Novak se ne oseća kao gostujući tim samo kad igra u Srbiji

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 20:24

"Novak se ne oseća kao gostujući tim samo kad igra u Srbiji"

Nekadašnja slovačka teniserka Martina Navratilova još jednom je potvrdila da ne podržava neke stvari kod Novaka Đokovića.

Navratilova neretko ritikuje srpskog tenisera, najviše zbog odluke da se ne vakciniše.

Mnogi koji su inicijalno imali negativan stav o Novaku – što u poslednjih nekoliko godina, što od početka karijere – mišljenje su promenili. Ali, ne i jedna od najuspešnijih teniserki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih vremena.

Ona je na Tviteru ušla u raspravu sa jednim navijačem, pa je pokušala da objasni šta je mislila jednom prethodnom izjavom o Novaku.



"Nikada nisam rekla da samo Srbi navijaju za njega. Rekla sam da se Novak ne oseća kao gostujući tim samo kada igra u Srbiji",
napisala je nekadašnja Čehoslovakinja, a sada Amerikanka.

Na osnovu tih komentara navijači su krenuli u debate, a jednom nije bilo jasno zašto je Navratilova "promenila svoje mišljenje o Novaku", posebno zato što bi ona trebalo da zna "šta u očima establišmenta znači doći iz istočne zemlje".

Osvajačica 59 Grend slem titula je i na to odgovorila.

"Nisam promenila stav o Novaku uopšte. Saglasna sam sa njim što se tiče većine stvari, ali u potpunosti nisam oko jedne. Šta još imaš za mene?", odbrusila je Navratilova.

Isti navijač je nastavio raspravu navevši da je Navratilova "bila preoštra" prema čoveku koji je samo birao šta će uneti u svoje telo.

"Raditi to je skroz u redu, ali ne možeš da namećeš to na celu jednu zemlju, ne funkcionišu stvari tako", podvukla je Navratilova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.