Novak pokazuje da je običan čovek, normalno je da ga navijači ne vole

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 12:24

"Novak pokazuje da je običan čovek, normalno je da ga navijači ne vole"

Dijego Švarcman, argentinski teniser, rekao je da Rodžer Federer i Rafael Nadal imaju gotovo perfektno ponašanje na terenu.

Sa druge strane, Novak Đoković pokazuje više da je samo običan čovek na terenu i onda često ispoljava negativne emocije.

"Federer i Nadal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su teniseri koja imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije na terenu, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko", rekao je Švarcman i dodao:

"Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše".

Švarcman je istakao da bi dao malu prednost Novaku u odnosu na Rodžera i Rafu.

"Đoković je mnogo puta pobedio Nadal na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih. Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako da mora da održi visok nivo igre jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva Grend slema?".

Sezona u tenisu prekinuta je do daljnjeg nakon što je Vimbldon otkazan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.