Nikad bliže trofeju - Marej oduševio svet šalom na sopstveni račun (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikad bliže trofeju" - Marej oduševio svet šalom na sopstveni račun (foto)

Britanski teniser Endi Marej oduševio je sve šalom na sopstveni račun.

Sedam dana pre početka prvog Grend slema u sezoni Endi Marej je stigao u Melburn.

Britanski teniser obišao je juče Melburn park i imao priliku da se fotografiše pored trofeja koji će krajem meseca podići osvajač Australijan opena.

Endi još uvek traži pravu formu nakon duže pauze zbog povrede kuka i teško da će na Australijan openu biti među igračima kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se daju velike šanse za osvajanje trofeja.

Upravo je zbog toga, ali i zbog činjenice da je pet puta igrao finale Australijan opena i svih pet puta izgubio, Endi Marej postavio na Instagram fotografiju na kojoj pozira pored trofeja.

"Najbliže što ću ikada biti trofeju na Australijan openu", našalio se Marej na svoj račun i oduševio pratioce.

Marej je u finalu Australijan opena igrao 2010, 2011, 2013, 2015. i 2016. godine, a četiri puta ga je na korak od trofeja zaustavio Novak Đoković.

View this post on Instagram

The closest I’ll ever get to the Aussie open trophy 😂 #5timeloser

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on Jan 5, 2019 at 8:43pm PST
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.