Izvor: RTS, 21.Jun.2022, 22:40

Nevreme pogodilo čačanski kraj, u Dragačevu grad veličine teniske loptice

Olujno nevreme praćeno jakom kišom i intenzivnim gradom pogodilo je čačanski kraj. U dragačevskim selima padao grad i veličine teniske loptice.
Grad je u Čačku padao desetak minuta, a najveće nevreme bilo je u centru grada i uz obale Zapadne Morave.

Nevreme je protutnjalo i kroz dragačevska sela. Skoro pola sata grad od veličine lešnika do veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniske loptice padao je na području Dragačeva.
Iako je za pola sata ispaljeno 76 raketa, nevreme je pričinilo veliku štetu pre svega na poljoprivrednim kulturama.
Oštećenja ima i na plastenicima i pojedinim krovovima.
Opštinskom štabu za vanredne situacije meštani 18 mesnih zajednica prijavili su štetu, pa se razmatra uvođenje vanredne situacije na tom delu opštine Lučani.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad u čačanskom i drgačevskom kraju naneo veliku štetu usevima

Izvor: RTS, 22.Jun.2022, 09:08

Posledice jučerašnjeg nevremena koje je zahvatilo čačanski i dragačevski kraj još se sagledavaju. Grad veličine lešnika, ponegde i veličine jajeta padao je petnaestak minuta i pričinio veliku štetu na poljoprivrednim kulturama. Oštećenja ima i na plastenicima i pojedinim krovovima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.