Neverovatno šta je Mari uradio u najtežoj eri tenisa

Izvor: B92, 06.Mar.2022, 12:47

"Neverovatno šta je Mari uradio u najtežoj eri tenisa"

Bivši holandski teniser i aktuelni direktor turnira u Roterdamu, Rihard Krajiček, prokomentarisao je mogućnost povratka Endija Marija u vrh.

Britanac je u petak obnovi saradnju sa Ivanom Lendlom, koji će mu po treći put biti trener.

"Kada je spreman, još uvek može da pobedi većinu momaka na Turu. Ali ako želi da uđe u Top 20, mora to da radi 10 ili 12 nedelja godišnje, ne znam da li je njegovo telo spremno na to. Mari je sjajan momak, neverovatna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoba i profesionalac. Ono što je postigao u najtežoj eri tenisa je neverovatno. Šteta što se poklopio sa igračima poput Federera, Nadala i Đokovića", rekao je Krajiček.

Krajiček veruje da Mari može još toga da ponudi.

"Pre mnogo godina, njegov cilj bili su Grend slemovi. Osvojio je tri GS, dva olimpijska zlata, neke Masterse, uspeo je da bude broj 1 na svetu. Sada je izazov da se vrati sa metalnim kukom. Mislim da će nas Mari iznenaditi", dodao je Holanđanin, koji je 1996. bio vimbldonski šampion.

Pročitajte još:

* (Ne)zasluženo uz najbolje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.