Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 11:05

Preokret Đokovića u duelu sa Cicipasom za polufinale Rima

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković napravio je nekoliko rezultatskih preokreta i nadigrao Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (4:6, 7:5, 7:5) i plasirao se u polufinale turnira u Rimu. Protivnik u polufinalu biće mu bolji iz duela Lorenco Sonego i Andrej Rubljov. Duel je na programu u 18.30.
U meču koji je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tri puta prekidan zbog jake kiše u Rimu, grčki teniser je uspeo da osvoji čak tri brejka za vođstvo od 6:4 u prvom i 2:1 u drugom setu protiv prvog tenisera sveta koji brani titulu na turniru.

Možda će neočekivana pauza dobro doći Novaku Đokoviću u pokušaju da načini preokret i nastavi put ka odbrani titule u drevnom grafu Italije.
U isto vreme u drugom četvrtfinalnom meču sastaju se Lorenco Sonego i Andrej Rubljov, a pobednik tog duela igraće ili sa Đokovićem ili sa Cicipasom u večernjem terminu od 18.30.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je uspeo? Pa to je Novak

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021

Đoković posle velike drame ide u polufinale Rima..Kakav tenis - strašan tenis! Spektakularno četvrtfinale Rima posle dvodnevne nadljudske borbe pripalo je Novaku Đokoviću. Srpski as slavio je protiv petog igrača sveta Stefanosa Cicipasa rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 7:5 u meču koji je...

Nastavak na MozzartSport.com...

NOVAK DOBIO RIVALA ZA POPODNE: Sonego napravio novi podvid i plasirao se u polufinale

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u polufinalu Mastersa u Rimu protiv domaćeg tenisera Lorenca Sonega, koji je u tri seta eliminisao favorizovanog Andreja Rubljova rezultatom - 3:6, 6:4, 6:3.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.