Na teniskim prvenstvima istočne Srbije niški TAŽ dominantan

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2020, 11:17

Na teniskim prvenstvima istočne Srbije niški TAŽ dominantan

U konkurencijama do 16, 12 i 10 godina poslednjih dana održala su se prvenstva istočne Srbije, a Teniska akademija Živković pokupila je većinu odličja - u ruke tenisera i teniserki niškog kluba otišlo je pet šampionskih pehara, dok je Pavle Stojiljković iz leskovačkog kluba Šumice trijumfovao u konkurenciji do 12 godina.

Najstariji, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 16 godina, nadmetali su se na terenima Teniske akademije Kostić, a u muškoj konkurenciji titulu je poneo Stefan Skobelev. U ženskoj je slavila Anja Stanković, koja je i u polufinalu i u finalu eliminisala klupske drugarice.

U isto vreme su se u drugom delu Niša i mlađi igrači borili za svoje mesto u ovom delu Srbije. 12-godišnjaci i 12-godišnjakinje nadmetali su se na terenima TAŽ, gde je slavila domaća teniserka Nina Krstić i to bez izgubljenog seta. U muškoj konkurenciji je Stojiljković savladao tenisera TAŽ-a Andriju Petrovića.

Predstavnici niške akademije najuspešniji su bili u Dimitrovgradu, u najmlađoj konkurenciji. Igrala su se dva TAŽ finala, pa su tako titule osvojili Danica Marjanović i Radovan Petrović, finala su igrali Aleksandra Stojanović i Luka Perić, dok su u polufinalu stali Lara Orlović i Luka Živković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Teniska akademija Živković dominantna u regionu

Izvor: Megafon.co, 07.Jul.2020

U Nišu se na terenima Teniskog kluba Kostić igralo Prvenstvo istočne Srbije u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina. Titulu šampiona regiona je poneo Stefan Skobelev, teniser Teniske akademije Živković, a šampionka Anja Stanković, takođe je iz niške akademije.. Turnir je održan...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.