NOVAKA BI ZBOG OVOGA LINČOVALI: Bruka u Americi - teniser pozitivan na korona virus, turnir NASTAVLJEN pred publikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 10:59

NOVAKA BI ZBOG OVOGA LINČOVALI: Bruka u Americi - teniser pozitivan na korona virus, turnir NASTAVLJEN pred publikom!

Licemerje.

Američki teniser Frensis Tijafo pozitivan je na korona virus, ali turnir u Atlanti na kojem je Tijafo učestvovao nije prekinut. Turnir u Atlanti pod nazivom “DraftKings” je prvi koji se igra uz prisustvo publike uz mere socijalne distance.

Podsetimo, američki mediji bili su među najglasnijima u kritikama Novaka Đokovića zbog organizovanja Adrija tura, na kojem je došlo do širenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaraze među učesnicima. Kada je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan, otkazano je finale u Zadru, dok se u Atlanti takmičenje nastavilo.

- Nažalost, u petak uveče bio sam pozitivan i povukao sam se sa turnira 'All-American Team Cup'. Prethodna dva meseca trenirao sam na Floridi i pre nedelju dana bio sam negativan na testu. Trebalo bi drugi put da se testiram rano sledeće nedelje, ali već sam počeo sa karantinom koji su preporučili doktori. Bio sam uzbuđen što sam na terenu, ali zdravlje svih je prioritet – napisao je Tijafo na Tviteru.

Unfortunately, I tested positive late Friday for Covid-19 and have to withdraw from the All-American Team Cup special event in Atlanta this weekend. Over the past two months, I have been training in Florida and tested negative there as recently as a week ago pic.twitter.com/DeqR3eBxQo

— Frances Tiafoe (@FTiafoe) July 4, 2020

- Nakon što smo saznali da je Tijafo pozizivan, odmah smo počeli dubinsko čišćenje i sanitizaciju kompleksa i obavestili smo pojedince koji su možda bili izloženi. Zdravlje i bezbednost svih su nam prioritet, nastavljamo da temeljno pratimo sva uputstva nadležnih lokalnih zdravstvenih službi – rekao je direktor turnira Edi Gonzales.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.