NOVAK PRIČA BESMISLICE! Kakav napad na Srbina od poznatog tenisera! Udario gde boli

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 13:30

"NOVAK PRIČA BESMISLICE!" Kakav napad na Srbina od poznatog tenisera! Udario gde boli

Potpuno neslaganje.

Najbolji teniser sveta, koji je u avgustu osnovao nezavisnu Asocijaciju tenisera (PTPA), našao se na listi kandidata za izbore upravo u Savetu igrača, koji je napustio.

Đoković je prošle nedelje rekao da je to tačno, da su ga predložili igrači, ali i da je Savet doneo pravilo da jedan teniser ne sme biti član dva udruženja.

Austrijski teniser Jirgen Melcer, član >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Saveta ATP igrača, odgovorio je na tu izjavu srpskog igrača.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

- Bili smo usko povezana grupa i pokušali smo sve to da vodimo kako treba sa menadžemntom ATP-a i članovima Odbora. PTPA je sasvim druga stvar. Đoković govori o tome da je sada preko noći donesen propis da niko iz PTPA ne sme da učestvuje u Savetu. To je potpuna besmislica - rekao je Melcer i dodao:

- Iznenađen sam što je Đoković sada toliko iznenađen. I to što misli da se to protiv njega preko noći sve razvilo - otresito je poručio.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.