NOLE SAZNAO PROTIVNIKA U BORBI ZA FINALE: Najteži rival do sad - igrali u polufinalu Australijan opena

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 21:14

NOLE SAZNAO PROTIVNIKA U BORBI ZA FINALE: Najteži rival do sad - igrali u polufinalu Australijan opena

Završnica ATP turnira u Beogradu.

Poznata su oba polufinalna para muškog singla na Serbian openu.

Posle Italijana Matea Beretinija i Japanca Danijela Tara koji čine prvi par polufinala, odigran je i poslednji meč četvrtfinala gde je Rus Aslan Karacev savladao Italijana Đanluku Magera.

Karacev je slavio rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) i u polufinalu ide na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji je ranije savladao zemljaka Miomira Kecmanovića.

Đoković i Karacev su do sada igrali samo jednom i to nedavno - u polufinalu Australijan opena kada je Nole slavio rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati polufinalisti Serbia opena: Đokoviću kao u Australiji

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021

Ponovo protiv Karaceva..Saznao je Novak Đoković protiv koga će igrati u polufinalu Serbia opena, a reč je o teniseru s kojim se ove godine sastao u polufinalu Australijan opena - Aslanu Karacevu...Rus je u četvrtfinalu savladao Italijana Đanluku Mađera 6:3, 6:4, dok je svetski broj jedan bio uspešniji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.