NIKAKO DA SKRASI: Legendarni TENISER po PETI put stao na ludi kamen

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 19:08

NIKAKO DA SKRASI: Legendarni TENISER po PETI put "stao na ludi kamen"

Stariji je tri decenije od izabranice.

Legendarni rumunski teniser Ilie Nastase nikako da se skrasi. Sada se oženio po peti put i to ženom koja je 30 godina mlađa od njega. Nastase (73) je ušao u bračnu zajednicu s Joanom Simion (43). Skromna ceremonija je doržana u odmaralištu Mamaja u primorskom gradu Konstanca u Rumuniji.

 Nastase i Simion su u civilnom braku od aprila prošle godine, ali su odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričekati na crkvenu ceremoniju.

#IlieNastase celebrou o novo casamento com uma cerimônia reservada, apenas para amigos e familiareshttps://t.co/c1BVzQLetI

— SportBuzz (@Sportbuzzbr) June 9, 2020

Nastase, koji je osvojio sedam Grand Slem titula, prethodno je bio oženjen s Dominikom Gracijom od 1972. do 1980, pre nego što je oženio Aleksandru King, Amaliju Nastase i Bridžit Sfatovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teniser oženio 30 godina mlađu, ovo mu je peti brak

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2020, 18:12

Sedamdesettrogodišnji teniski as Ilie Nastase nedavno se oženio po peti put, a ovoga puta izbaranica njegovog srca je mlađa čak 30 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.