NEUSPEŠAN POVRATAK: Marej izgubio od Kirjosa, nije siguran ŠTA DALJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUSPEŠAN POVRATAK: Marej izgubio od Kirjosa, nije siguran ŠTA DALJE (FOTO)

Britanski teniser se vratio na teren posle skoro godinu dana pauze.

Britanski teniser Endi Marej posle pauze od skoro godinu dana vratio se na teren i to u sezoni na travi, ali nije zabeležio dobar rezultat. Trenutno 156. igrač sveta izgubio je od Nika Kirjosa rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 7:6 (7:4), 7:5.

ZABORAVIO SAM KOLIKO MI NEDOSTAJE! Ono što je Novak rekao posle pobede u Kvinsu obradovaće MNOGE (FOTO)

SPARINGOVAO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SA NOVAKOM, A ONDA NAPISAO: Sa njim ne mogu da imam normalnu sliku (FOTO)

- Ne bih otklonio mogućnost da igram u Istbornu, ali i isto tako i da ne igram na Vimbldonu. Nisam siguran još. Zaista sam srećan što sam izašao na teren i igrao. Bila je ovo veoma teška odluka, nisam trenirao mnogo - istakao je Mari.

What a fabulous return for Andy Murray!

He didn't come away with the win but what a great comeback. 🙌

Murray 6-2 6-7 (4-7) 5-7 Kyrgios

👉 https://t.co/9i6tntabaT#bbctennis #queens pic.twitter.com/bQnM3j10oW

— BBC Tennis (@bbctennis) June 19, 2018

Britanski teniser poslednji turnir na kojem je učestvovao, pre Kvinsa, bio je Vimbldon 2017. godine i njegov povratak na teren raduje sve ljubitelje tenisa.

- Jedva da treniram nekoliko nedelja, a na početku sam na terenu provodio samo 30 minuta. Zadovoljan sam što sam odigrao dobar meč. Trenutno ne znam šta je najbolje za mene, moram da sačekam još nekoliko dana i da vidim onda s timom - zaključio je Marej.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.