NEOČEKIVANO: Olga izgubila u kvalifikacijama od teniserke koja je na WTA listi DALEKO od nje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO: Olga izgubila u kvalifikacijama od teniserke koja je na WTA listi DALEKO od nje (FOTO)

Srpska teniserka nije uspela da odnese pobedu.

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je od Čehinje Tereze Smitkove sa 6:3, 1:6, 6:1 u prvom kolu kvalifikacija za turnir u Lincu.

WTA PEKING: Jubilarna titula za Karolinu Voznijacki (FOTO)

ATP PEKING: Del Potro izgubio finale od anonimusa (FOTO)

Moscow champion Olga Danilovic goes out in the first round of Linz qualifying to Tereza Smitkova 6-1 in the 3rd. A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << match where I thought Olga had truly found her way back, but everything was all a bit chaotic from her. Article coming up shortly. #wta

— Jake Davies (@jakedavi5) October 7, 2018

Obe igračice su bile sigurne na servisu sve do četvrtog gema kada je 143. teniserka sveta stigla do brejka. Uzvratila je Danilovećiva, ali potom je dozvolila rivalki da joj po drugi put oduzme servis i reši prvi set u svoju korist

Uzvratila je 97. teniserka na VTA listi u drugom delu meča i sa ubedljivih 6:1 uspela da izjednači rezultat i odvede meč u odlučujući treći set.

Potpuni pad u igri Danilovećeve dogodio se u trećem setu, pošto je Šmitkova dva puta oduzela servis našoj igračici, a da pritom nije dozvolila nijednu brejk loptu.

Čehinja će se u drugom kolu kvalifikacija sastati sa Žil Belen Tajhman iz Švajcarske.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.