NEKA POBEDI BOLJI TIM: Dogovor je pao, Novak i Vavrinka će uz kokice gledati meč Srbija – Švajcarska (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA POBEDI BOLJI TIM: Dogovor je pao, Novak i Vavrinka će uz kokice gledati meč Srbija – Švajcarska (FOTO)

Teniseri će zajedno navijati.

Novak Đoković će zajedno sa Stenom Vavrinkom gledati meč Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu koji se igra u petak od 20 časova.

NEUSPEŠAN POVRATAK: Marej izgubio od Kirjosa, nije siguran ŠTA DALJE (FOTO)

ZABORAVIO SAM KOLIKO MI NEDOSTAJE! Ono što je Novak rekao posle pobede u Kvinsu obradovaće MNOGE (FOTO)

Orlovi i Sajdžije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraće u drugom kolu grupne faze Mondijala a eventualni trijumf odveo bi našu selekciju u nokaut fazu takmičenja. Srbija je u prvom susretu slavila protiv Kostarike (1:0), dok je Švajcarska remizirala protiv Brazila (1:1).

Novak Đoković bi rado utakmicu da gleda sa Rodžerom Federerom, ali on nije u Kvinsu.

- Neću moći, uz kokice, da ovaj meč ispratim sa Rodžerom Federerom jer se on nalazi u Haleu. Ali, videću da gledam zajedno sa Vavrinkom ovde u Kvinsu, a neka bolji tim pobedi - rekao je Đoković, koji će sa Švajcarcem igrati dubl.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.