NE ŽELE PROTIV TAJVANA ZBOG KONFLIKTA: Najbolji teniseri Meksika BOJKOTUJU meč Dejvis kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 14:39

NE ŽELE PROTIV TAJVANA ZBOG KONFLIKTA: Najbolji teniseri Meksika BOJKOTUJU meč Dejvis kupa

Plej-of za Svetsku grupu 1.

Vodeći meksički teniseri otkazali su učešće u plej-ofu za Svetsku grupu 1 Dejvis kupa u Tajvanu, zbog konflikta sa rukovodstvom federacije.

Santjago Gonzales, Alehandro Ernandes i Migel Anhel Rejes-Varela su izjavili da se neće priključiti nacionalnom timu za meč protiv Tajvana, koji je na programu 4. i 5. februara u Metepeku.

- Posle duge diskusije i pažljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmatranja, došli smo do dogovora i doneli tešku odluku da ne učestvujemo u predstojećem plej-ofu protiv selekcije Tajvana. Nedostatak komunikacije i planiranja, kao i nezainteresovanost, pokazali su nam da se cela priča ne vodi na pravi način i da su lični interesi iznad reprezentativnih. Tužno je što teniseka federacija Meksika ne ispunjava ni minimalne standarde za svoje reprezentativce - naveli su igrači u zvaničnom saopštenju, koje su još potpisali i Ernesto Eskobredo, Lukas Gomes, Hans Ač, Herardo Lopes i Manuel Sančes.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.