NE IGRA ZA SEBE: Strana Kirjosa za koju se nije znalo, PLEMENITIJE OD OVOGA NE MOŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:11

NE IGRA ZA SEBE: Strana Kirjosa za koju se nije znalo, PLEMENITIJE OD OVOGA NE MOŽE

Nadamo se da je iskren.

Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je šta ga motiviše. On je često na meti kritičara, ali neretko i u njihovoj ulozi.

Nik je, takođe, uključen u dobrotvorni rad, pa ima i svoju fondaciju putem koje pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna.

- Nadam se da će mi telo ostati spremno da mogu da se vratim na teren i da ponovo dobro zaigram - rekao je Kirjos koji nije kročio na turnir od februara, sve zbog koronavirusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- To znači da ću moći da nastavim da pomažem drugima i koristim svoju platformu. Što budem bolje igrao, to ću više da pomažem ljudima putem svoje fondacije. I to je ono što me motiviše - kaže on.

Milan sjajno igra na početku Serije "A", a videćemo koliko će pažnje Rosoneri posvetiti Ligi Evrope. Verovatno već večeras (21), jer Milan gostuje Seltiku u prvom kolu. Kvota na "dvojku" je 1.83, a na duplu šansu 1.93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seltik - Milan.

Kirjos je početkom ove godine, kada su Australiju zahvatili veliki požari, na Australijan openu za svaki as donirao 200 dolara.

U Melburnu je stigao do osmine finala, a za to vreme je ispalio 87 neodbranjivih početnih udaraca.

- Meni rezultati nisu prioritet, tako da na Australijan openu nisam igrao za sebe, igrao sam za požare. Sve dok mi je psiha na pravom mestu mislim da će dolaziti i sve ostalo - objasnio je Kirjos.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.