Milman: Đoković je neverovatan, ali mogu da ga iznenadim

Izvor: RTS, 04.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milman: Đoković je neverovatan, ali mogu da ga iznenadim

Australijski teniser Džon Milman, nakon što je senzacionalno eliminisao Rodžera Federera, uveren je da i protiv Novaka Đokovića može da napravi podvig i plasira se u polufinale Ju-Es opena.
Trenutno 55. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta preokretom je slavio nad rekorderom po broju grend slem titula Rodžerom Federerom sa 3:6, 7:5, 7:6 (9:7), 7:6 (7:3) i izborio prvo četvrtfinale u karijeri na najznačajnijim turnirima.

"Da li mogu ponovo da iznenadim? Da, zašto ne bih? Da ne verujem u pobedu, učinio bih sebi lošu stvar", rekao je Milman posle meča sa Federerom.
Milman i Đoković su se do sada samo jednom sastajali i to u junu, kada je srpski as bio ubedljiv (6:2, 6:1) u londonskom Kvinsu.
"Đoković je neverovatan igrač, nalazi se u sjajnoj formi, kao i ja. Moraću da budem mnogo bolji u odnosu na prethodni naš duel", zaključio je on.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ČOVEK KOJI JE SRUŠIO FEDERERA ZAPRETIO I NOVAKU: Mogu da iznenadim Đokovića!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2018

Australijanski teniser Džon Milman, nakon što je senzacionalno eliminisao Rodžera Federera, uveren je da i protiv Novaka Đokovića može da napravi podvig i plasira se u četvrtfinale US Opena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.