Medvedev prvi finalista Šangaja

Izvor: RTS, 12.Okt.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev prvi finalista Šangaja

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Mastersa u Šangaju pošto je u prvom polufinalnom duelu savladao Grka Stefanosa Cicipasa 7:6 (7:5), 7:5. Rus će se za trofej boriti sa boljim iz duela Beretini – Zverev.
Treći nosilac na turniru do trijumfa i plasmana u finale stigao je za sat i 39 minuta igre.

Medvedev je savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve godine mlađeg protivnika bez izgubljenog seta, ali nakon uzbudljivih i atomskih sat i po tenisa - 7:6 (7:6), 7:5.
Ruski teniser je ovom pobedom obezbedio svoje 13. finale na ATP Turu u karijeri gde će pokušati da osvoji četvrtu titulu ove sezone, drugu na turnirima iz serije 1.000.
Za titulu u Šangaju, pretposlednjeg Mastersa u sezoni, boriće se sa pobednikom drugog polufinalnog duela između Aleksandra Zvereva i Matea Beretinija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cicipas se oprostio od Šangaja, novo finale za Medvedeva!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019

Medvedev je teniser koji je možda i u najboljoj formi u ovom trenutku...Danil Medvedev nastavlja da melje...Ruski teniser je uspeo da savlada i grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 7:6 (5) i 7:5 u polufinalnom meču u Šangaju i tako se plasirao u finale ovog turnira...U finalu će igrati protiv boljeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.