Medvedev nadigrao Zvereva i osvojio titulu u Šangaju

Izvor: RTS, 13.Okt.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev nadigrao Zvereva i osvojio titulu u Šangaju

Ruski teniser Danil Medvedev trijumfovao je na Mastersu u Šangaju pošto je u finalu ubedljivo savladao Nemca Aleksandra Zvereva 6:4, 6:1.
Treći nosilac na turniru do trijumfa i titule stigao bez izgubljenog seta za sat i 14 minuta igre.

Medvedev je bolje otvorio meč i uz rani brejk stigao do 3:0. Nemac je sredinom seta podigao nivo igre i uspeo da izjednačio je na 3:3. Ipak, posle velike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << borbe u nastavku seta Rus je u desetom gemu napravio novi brejk koji mu je doneo trijumf u prvom setu.
Pun samopuzdanja Medvedev je nastavio u istom ritmu i u drugom setu u kome je indisponiranom Zverevu prepustio samo jedan gem. Duel za titulu u Šangaju završio je trijumfalno, asom.

Medvedevu je ovo i prva pobeda u međusobnim duelima sa Zverevom.  
Ruski teniser je ovom pobedom osvojio četvrtu titulu ove sezone, drugu na turnirima iz serije 1.000.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PITANJE JE TRENUTKA KADA ĆE BITI BROJ 1: Danil Medvedev POČISTIO Zvereva u finalu i osvojio turnir u Šangaju!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2019

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je danas titulu na mastersu u Šangaju, pošto je u finalu pobedio šestog igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva posle dva seta, 6:4, 6:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.